ID-Spor introduksjonskurs

ID-spor er en type spor der hunden følger et mennesket sin individuelle lukt til hunden finner personen. Hunden skal kunne følge sporet i tett befolkede miljøer, skog, inne i bygninger o.l. Denne typen spor brukes til alt fra konkurranser, redningsarbeid til arbeid med kriminal saker. Å gå ID-spor er veldig motiverende og spennende både for hund og eier.

 

Kurset vil gå over to helger. Det starter opp med teori og forsetter med praksis. I løpet av kurset vil deltakerne lære å legge og å gå spor, figurantarbeid og loggføring.

 

 

ID-Spor for viderekommende

Dette er kurset for deg som ønsker å videreutvikle deg som hundefører og/eller videreutvikle hundens sporingsferdigheter. På kurset vil vi tilrettelegge for hver enkelt ekvipasje, slik at du selv velger hva du ønsker å fokusere på kurshelgen. Derfor passer dette kurset til alt fra den mer erfarne ekvipasje og til de som ønsker å oppfriske ID-spor.

 

Kurset går over en helg. Fredagen starter vi opp med teori kl 18 (ca 2 timer) og resten av helgen holder vi på fra 10-16. Vi vil dele kurset opp i en blokk i skog og en blokk på asfalt, da det å kunne gå spor på ulike underlag er et viktig fokuspunkt i ID-spor.

 

NB! man må ha deltatt på ID-spor grunnkurs for å kunne gå dette kurset.

© 2023 by Pet Supplies. Proudly created with Wix.com