top of page

Jeanette Inderdal

 

Mitt første møte med klikkertrening var i 2013, etter min samboer og jeg fikk vår første felles hund Zita. Zita, som er av ukjent blanding, kom til oss i 2012, da 3år gammel. Jeg hadde hørt lite om klikkertrening før hun kom til oss.

Vi startet på Hverdagslydighetskurs, og ble med en gang overbevist om at denne treningsmetoden var fremtiden for oss, og den riktige veien å gå. Jeg ble motivert til å lære mer og til å tilegne meg mer kunnskap innen hundetrening og læringsteori. Det var ikke bare spennende å se/vite hva som skjer, men også vite hvilke motivasjoner som kan ligge bak. Det har blitt en rekke kurs siden den gang, og min motivasjon for læring er fortsatt like stor, om ikke større enn når jeg startet.

Vi har deltatt på en rekke kurs innen Konkurranselydighet, Nosework, Spesialsøk, og ID-spor.

 

Hund preger en stor del av livet mitt og mine største interesser innen hundesport er nesearbeid og lydighet. Hundens språk er også noe som interesserer meg. Ellers er det å være sammen med hunden på fjellet og i skogen for meg den beste form for avkobling fra en ellers travel hverdag.

 

Nøkkelkompetanse:

  • KlikkerTRENERkurs del 2, Canis avd. Stavanger

  • Instruktørutdannelse, Canis avd. Stavanger

  • KlikkerTRENERkurs del 1, Canis avd. Stavanger

bottom of page