Kurskatalog

 

Canis Hundeskole har som formål å lære hundeeiere å trene effektivt med klikkertrening. Med klikkertrening kan du lære hunden din hva som helst - både hverdagsdressur, konkurranselydighet, agility, brukshundøvelser, sirkuskunster og mye mer. Du visste ikke at hundetrening kunne være så morsomt!

Hos Canis Hundeskole lærer du ikke bare effektive og positive treningsmetoder. Du lærer også å forstå prinsippene bak metodene, slik at du kan løse nye treningsutfordringer på egen hånd etter kurset.
 

  • Best på klikkertrening!

  • Små grupper & individuelt tilpasset opplæring

  • Trivelige og engasjerte instruktører!

Har du planer om å konkurrere i lydighet, brukshund eller agility med hunden din? Da er dette kurset perfekt for deg!

 

På dette kurset lærer du å trene ca. 17 grunnferdigheter som du vil ha stor nytte av når du skal trene videre både innen lydighet, brukshund og/eller agility. Vi bruker å si at hvis hunden kan de 17 grunnferdighetene kan du enkelt lære den hva som helst etterpå.

 

Har du hørt at voksne hunder ikke kan lære å sitte? 
Ingenting kan være mer feil! Med riktig trening kan hunden lære nye ting hele livet! 

På dette kurset lærer du å trene de viktigste ferdighetene som en god familiehund trenger til hverdags.

Er det slitsomt å møte hunder eller mennesker på tur ? Da er dette kurset for deg! I løpet av kurshelgen vil vi gå igjennom teknikker innen passeringstrening både i teori og praksis. Vi vil også ta for oss hvordan vi kan forebygge og tilrette legge for at turene skal bli best mulig både for hund og eier.

Er du redd for å slippe hunden din løs? Ønsker du en super innkalling? 

Da er dette kurset for deg. 

 

På dette kurset lærer du hvordan man trener hunden til å komme på innkalling til tross for forstyrrelser. 

 

Dette kurset er et unikt tilbud til deg som virkelig vil bli "rå" på klikkertrening. Kurset går over 4 helger fordelt utover året og gir deg en meget grundig innføring i klikkertrening, både i teori og praksis. 

 

Vi tilbyr både KlikkerTRENERkurs trinn 1 og trinn 2

Vi tilbyr privattimer på dagtid eller kveldstid. Her kan du få individuell hjelp til akkurat det du ønsker, både problemadferd, vanlig lydighetstrening og andre ting du ønsker å jobbe spesielt med. Det er ofte en stor fordel å kunne få veiledning alene uten forstyrrende hunder i nærheten.

ID-spor er en type spor der hunden følger et mennesket sin individuelle lukt til hunden finner personen. Hunden skal kunne følge sporet i tett befolkede miljøer, skog, inne i bygninger o.l. Denne typen spor brukes til alt fra konkurranser, redningsarbeid til arbeid med kriminal saker. Å gå ID-spor er veldig motiverende og spennende både for hund og eier.

Gi valpen din en god start i livet! På valpekurset lærer du å trene de viktigste ferdighetene som en god familiehund trenger til hverdags. Vi jobber blandt annet med innkalling, gå pent i bånd, kontakt, sitt, hilse pent og å vente på "værsågod". Du vil også lære om miljøtrening og aktivisering av valpen. Sosial trening med andre valper er også en viktig del av kurset.

Har du utfordringer eller stagnert i din fri ved fot /utgangsstillingstrening? 

Dette er et kurs for viderekommende. Vi vil gå gjennom problemløsning og videreutvikling av øvelsen fri ved fot og utgangsstilling 

 

Knøttekurset er et kurs som har hovedfokus på sosialisering og miljøtrening av valpen. 

Kurset er ikke ment som en erstatning for delta på valpekurs, men som er supplement for å gjøre valpen enda bedre rustet for å møte verdenen.

På dette kurset går vi dypere inn i konkurranselydighetens grunnpilarer. Gjennom temakveldene vil både hund og eier få en grundig innføring i øvelsene. 

Kurset tilrettelegges på ekvipasjens nivå passer det like godt for deg som nettopp har gått grunnkurs i konkurranselydighet og for deg som aktivt konkurrerer i LP.

NOSEWORK!! En fantastisk aktivitet for deg og din hund.

Nosework er en spennende og inspirerende sport. Sporten passer for alle type hunder. Søk bygger og styrker relasjonen mellom hund og fører, og er et sikkert sett å holde hunden i form både fysisk og mentalt.

Lær å bruke hundens fantastiske luktesans til f.eks. å søke etter kantareller, nøkler, mobiltelefoner.

Dette kurset er for nybegynnere og som ønsker en introduksjon i spesialsøk. Det passer også for deg som trener hunden innen annet nesearbeid som f.eks. Nosework.

© 2023 by Pet Supplies. Proudly created with Wix.com