top of page
IMG_8946_edited.jpg

Heisann

I Canis er vi lidenskapelig opptatt av hund og hundetrening. Vi streber etter å gi deg og hunden din den aller beste ​opplevelsen i møte med oss.

 

Våre instruktører har fokus på å møte den enkelte kunde og dens behov, Vi kjører derfor kun små grupper slik at vi har god tid til å se hver enkelt. Vi har fokus på å gi våre kunder gode teknikker, kunnskap og treningsglede. 

Om Canis Hundeskole avdeling Stavanger

Canis Hundeskole avdeling Stavanger ble stiftet i 2011, og alle våre instruktører har lang erfaring med trening av egen hund og omfattende kunnskap før de blir ansatt. Det legges stor vekt på faglig kunnskap; vi legger stolthet i at denne er oppdatert og vi fyller stadig på den med å delta på kurser, seminarer og foredrag rundt om i innland og utland.

 

Metodene vi bruker er basert på moderne og oppdatert kunnskap. Det brukes utelukkende belønningsbaserte metoder og vi har spesialisert oss innen grenen klikkertrening. Vi er stolt av å være en del av Canis Hundeskole som er den største hundeskolen i Norden. 

 

Godt utvalg av kurs

Hos oss finner du ett bredt utvalg i kurser, Her finner du kurser innen alt fra hverdagslydighet; fra valp til seniorhunden, Aktiviteter for familiehunden og ulike hundesporter. Vi tilbyr alt fra korte temakurs, ukeskurs og til årskurs i spesialsøk og klikkertrening. Det er også mulighet å booke privattimer der vi jobber en til en innenfor hverdagslydighet, ulike hundesporter og atferdsproblematikk.

 

Daglig leder Karin Beate Lyng er utdannet atferdskonsulent på NMBU og er en av 4 i Norge som er godkjent atferdskonsulent i NAS (Norsk atferdsgruppe for selskapsdyr), Dette gjør at man blir møtt med høy faglig kompetanse og lang erfaring på våre atferdskonsultasjoner. 

 

​​

Velkommen til oss!

Canisno.jpg

Hvem er Canis ?

Morten Egtvedt og Cecilie Køste startet hundetidsskriftet Canis i 1998 og Canis Hundeskole i 2003. De har skrevet tre bøker om klikkertrening som er oversatt til flere språk, solgt i mer enn 75 000 eksemplarer totalt og som har hatt stor betydning for utbredelsen av klikkertrening i Norden.

Canis er Nordens største hundeskole og har avdelinger i Norge, Sverige, Danmark og Finland. Avdeling Stavanger er Canis største avdeling.

Du kan besøke Canis.no her.

Bli bedre kjent med oss

Vi er en engasjert gjeng med instruktører som er lidenskapelig opptatt av hund og hundetrening.

Dette sier våre kunder

Gry og Ozo.JPG
"I forbindelse med min utdanning av narkotikasøkshund har jeg fått fantastisk oppfølging, veiledning og hjelp med lydighetsprogrammet ved privattimer hos Karin, og gruppetreninger.
 
Etter å ha bestått utdanningen har jeg fortsatt med trening og kurs hos Canis avd Stavanger og vil absolutt anbefale Karin, enten om en trenger veiledning eller kursing."

Gry og Oso

bottom of page