top of page

Foredrag

Vi i Canis Hundeskole avd Stavanger arrangerer jevnlig foredag om intressante og aktuelle temaer. 

Foredrag om Hundens språk

Lurer du på hva hunden forsøker formidle? Har du lyst til å lære mer om hundens språk og hvordan den kommuniserer?

 

Under dette foredraget vil du få bedre kjennskap til hundens språk, vi vil gå igjennom de ulike signalene illustrert med bilde og video. Vi tar både for oss språket og relasjonen hunder i mellom, men også hund - menneske.  Dette gir et godt grunnlag for å kunne leve i harmoni med hunden i hverdagen.

 

Foredraget vil bli holdes i samarbeid med ZOO 1 Tasta .

Tid: 23. mai kl 18-21

Sted: Zoo 1 Tasta, Tastasenteret

Pris: 200kr

 

 

Dominans og lederskap 

I mange år har hundeeiere lært at dårlig lederskap" er årsaken til alle hundeproblemer. Er det virkelig sånn at hunden hele tiden kjemper for å komme over eieren i "rangstigen" og ta over hele verdenen? Hvor lik er hunden sin egen stamfar, ulven?

 

Under foredraget vil vi gå gjennom hva nyere forskning og fakta sier om denne tematikken, og hva det har å si for deg som hundeeier. 

 

 

Barn og hund

- gjensidig glede og trygg samhandling

Barn og hund er en fantastisk kombinasjon- så lenge både barn og hund blir lært hvordan de skal omgås hverandre. Dette foredraget vil handle om de positive effektene som samvær med dyr har på barn og deres utvikling, samt hvordan vi kan sørge for at barn og hund trives sammen på en trygg måte. Vi gjennomgår enkle regler som lærer barn hvordan vi bør samhandle med både familiens egen hund og ukjente hunder, samt hvordan vi kan lære våre egne hunder akseptabel oppførsel rundt barn. Vi vil ta opp aktuelle utfordringer med det å ha barn og hund (eller valp) i samme hus, og komme med tips til aktiviteter som kan styrke båndet mellom barn og hund. Det vil også bli tid til spørsmål og diskusjon etter foredraget.

 

bottom of page