top of page

Passeringskurs trinn 1

Er det slitsomt å møte hunder eller mennesker på tur? Da er dette kurset for deg!

 

Kurset består av en helgesamling og 4 kurskvelder à 1.5 time.

På helgesamlingen vil vi gå igjennom teori og praksis. I løpet av helgen vil både hund og eier få finpusset passeringsferdighetene deres i kontrollerte situasjoner.


Kurskveldene  vil bestå av felles passeringsturer der vi trener passering på det vi møter. Disse turene foregår på turområder slik at vi får passering i realistiske situasjoner. Passeringen skal tross alt fungere når vi går tur, og ikke bare på treningsplassen!

 

For å kunne delta på kurset må man ha deltatt på kurs og/eller problemhundkonsultasjoner hos oss eller hos en tilsvarende aktør. Ta kontakt per mail (karin@canis.no) om du har gått kurs hos annen aktør og har lyst til å delta på kurset!

 

Pris: 3700kr

 

Sted: Stavanger/Sandnes-området

Passeringskurs trinn 2

Har du gått vårt trinn 1 kurs og har lyst til å bli enda bedre på passeringer?

Kanskje du ikke har fått vedlikeholdt og trent på passeringer så mye som du ønsket etter kurset eller kanskje du har lyst på flere spennende utfordringer for å pushe passeringene til ett nytt nivå? 

På trinn 2 vil vi finpusse og videreutvikle teknikkene vi lærte inn på trinn 1 , vi vil gi dere tett oppfølging og veiledning i nye oppgaver og utfordringer som vil ta dere ett steg videre. Dette kurset er perfekt for deg som ønsker å fylle på med litt ekstra motivasjon, få hjelp og innspill til ting som oppstår i passeringssituasjoner eller ønsker å få noen ekstra utfordringer å bryne dere på! 

Kurset består av 3 praksiskvelder på 1,5 time. 

For å kunne delta på kurset må du har gjennomført Passeringskurs trinn 1 hos oss. 

bottom of page