top of page

Privat Valpekurs

 

Vil du gjerne gå valpekurs men ser at tidspunktene ikke passer? Kanskje du jobber turnus? Da har vi et tilbud til deg også! 

På privat valpekurs vil dagene og tidspunktene bli tilpasset deg og du vil være eneste deltager på kursdagene. Dette betyr at du får hjelp av instruktør hele tiden mens du trener, kontra et vanlig valpekurs hvor instruktørens tid blir delt opp mellom alle deltagerne. 

Kurset er lagt opp med et hjemmebesøk hvor vi har en time teori og en time med øvelser. 
Ellers er det 6 dager fordelt ved behov hvor vi går gjennom de samme øvelsene som et vanlig valpekurs. 

På valpekurset lærer du å trene de viktigste ferdighetene som en god familiehund trenger til hverdags. Vi jobber blandt annet med innkalling, gå pent i bånd, kontakt, sitt, hilse pent og å vente på "værsågod". Du vil også lære om miljøtrening og aktivisering av valpen. Sosial trening med hunder og mennesker er også en viktig del av kurset. 

Det viktigste med valpekurset er imidlertid ikke hva valpen lærer men hva DU lærer. Vårt mål er at du skal lære prinsipper for effektiv hundetrening som gjør deg i stand til å takle nye utfordringer på egen hund etter kurset. Et valpekurs er den beste investeringen du kan gjøre i ditt hundehold! 

Hos Canis Hundeskole bruker vi en metode som kalles "klikkertrening" på alle våre kurs. Klikkertrening er en utrolig effektiv og morsom treningsmetode. Spesielt når man begynner å klikkertrene hunden helt fra den er valp, får man ofte veldig gode resultater. Klikkertrening gjør valpen din til en "læringsmaskin" som elsker å trene og lære nye ting. Dette vil du ha glede av resten av hundens liv. 

Inkludert i prisen:

Teorileksjon på nett (som du kan se når du vil hvor mange ganger du vil).
Canis håndboken med artikler, innlæringsstiger og masse annet spennende innhold.
Instruksjonsvideoer på nett av øvelsene vi går igjennom på kurset.

Personlig oppfølging.

Skreddersydd opplegg til deg og din hunds behov.

Klikker.

Sted: Forus
Pris: 4000kr
 

bottom of page