top of page

Sporkurs trinn 1

Hunden har en utrolig luktesans, og de fleste hunder storkoser seg når de får brukt nesen. På kurset vil vi gå gjennom innlæring av spor, og dere får prøvd dere på ulike momenter og vanskelighetsgrader i sporet.

Vi vil jobbe med spor på ulike underlag (inkludert asfalt), kryssing av underlag, fokus på vinkler, utvikling av førerferdigheter og kommet i gang med gjenstander i sporet.

Dette kurset passer for deg som er nybegynner, men kan også passe bra for deg som har trent litt spor tidligere og som vil har litt hjelp til temaene overfor.

Sporkurs trinn 2

Dette er kurset for deg som ønsker å videreutvikle deg som hundefører og/eller videreutvikle hundens sporingsferdigheter.

 

På kurset vil vi tilrettelegge for hver enkelt ekvipasje, slik at du selv velger hva du ønsker å fokusere på kurskveldene. Derfor passer dette kurset til alt fra den mer erfarne ekvipasje og til de som ønsker å oppfriske sportreningen.

 

NB! Man må ha deltatt på Sporkurs trinn 1 eller andre sporkurs hos oss for å kunne gå dette kurset.

Nytt kurs vil komme høsten 2022

ID-Spor introduksjonskurs

ID-spor er en type spor der hunden følger et mennesket sin individuelle lukt til hunden finner personen. Hunden skal kunne følge sporet i tett befolkede miljøer, skog, inne i bygninger o.l. Denne typen spor brukes til alt fra konkurranser, redningsarbeid til arbeid med kriminal saker. Å gå ID-spor er veldig motiverende og spennende både for hund og eier.

 

Kurset vil gå over to helger. Det starter opp med teori og forsetter med praksis. I løpet av kurset vil deltakerne lære å legge og å gå spor, figurantarbeid og loggføring.

Nye kurs er ikke satt opp per dags dato

 

 

bottom of page