top of page

Konkurranselydighet Trinn 1


Har du planer om å konkurrere i lydighet, rallylydighet, brukshund eller agility med hunden din?  Eller er du bare hekta på å trene hund og sugen på å lære mer?

 

Da er dette kurset perfekt for deg!

 

Når du skal klikkertrene en framtididig konkurransehund bør du ikke begynne å tenke på de ferdige øvelsene med en gang - det du skal begynne med er GRUNNFERDIGHETENE. Grunnferdighetene er grunnleggende adferder som inngår i flere ferdige øvelser. På dette kurset lærer du å trene ca. 17 grunnferdigheter som du vil ha stor nytte av når du skal trene videre både innen lydighet, brukshund og/eller agility. Vi bruker å si at hvis hunden kan de 17 grunnferdighetene kan du enkelt lære den hva som helst etterpå. Som på de andre Canis-kursene er hovedfokus på å lære eieren riktig treningsteknikk. Du vil lære treningsprinsipper som gjør deg i stand til å fortsette treningen selvstendig etter kurset.

Kurset går over 6 kvelder, det inneholder en teorikveld (online) og 5 praksiskvelder. Det er åpent for alle hunder, uansett alder – som ønsker å trene konkurranserettet.

 

Inkludert i kursprisen:

  • Tilgang til ulike webinarer på Canisakademiet

  • Kurshefte

  • Target-matte

  • Tilgang på egen facebookgruppe der man kan stille spørsmål og interaktere med instruktør og de andre på kurset.

 

Sted: Stavanger-området

 

Pris:  2600kr

Vi tar forbehold om endringer grunnet corona.


bottom of page