Gi valpen din en god start i livet!

Valpekurs

Knøttekurs
Sosialisering og miljøtrening for de minste

På valpekurset lærer du å trene de viktigste ferdighetene som en god familiehund trenger til hverdags. Vi jobber blandt annet med innkalling, passering av andre hunder, kontakt, sitt, gå og legge seg på teppet og å vente på «værsågod». Du vil også lære om miljøtrening og aktivisering av valpen. Sosial trening med andre hunder og mennesker er også en viktig del av kurset.

Det viktigste med valpekurset er imidlertid ikke hva valpen lærer men hva DU lærer. Vårt mål er at du skal lære prinsipper for effektiv hundetrening som gjør deg i stand til å takle nye utfordringer på egen hund etter kurset. Et valpekurs er den beste investeringen du kan gjøre i ditt hundehold!

Hos Canis Hundeskole bruker vi en metode som kalles «klikkertrening» på alle våre kurs. Klikkertrening er en utrolig effektiv og morsom treningsmetode. Spesielt når man begynner å klikkertrene hunden helt fra den er valp, får man ofte veldig gode resultater. Klikkertrening gjør valpen din til en «læringsmaskin» som elsker å trene og lære nye ting. Dette vil du ha glede av resten av hundens liv.

Gjør det til en aktivitetskveld med familien og ta de med på kurs!

 

Valpekurset går over 8 uker (1 teorikveld, 1 privattime og 6 kurskvelder) og er åpent for hunder av alle raser fra 2-6 mnd.

 

Sted: Stavanger-området

Pris: 2500kr

 

Deltakelse på teorien er obligatorisk.

Inkludert i prisen:
Kurskompendium
Boken “Hverdagslydighet fra valp til voksen"

 

Velkommen på kurs!


 

Det er avgjørende at man sosialiserer og miljøtrener valpen grundig slik at den er vokser opp til å bli en trygg og vennlig hund.

Valpen gjennomgår en sosialiseringsperiode frem til den er ca 4 mnd gammel, i denne perioden er de ekstra mottakelig for å bli trygge på alt de møter. Derfor er det viktig å komme i gang med god sosialiseringen og miljøtreningen så fort valpen flytter hjem.

 

På hver kurskveld vil valpene møte dyr, mennesker, andre hunder og nye miljøer de skal bli trygge på. Du vil få hjelp til hvordan du skal sosialisere og miljøtrene valpen din på best mulig måte. Oppmøtested vil variere fra gang til gang slik at valpene for oppleve flest mulig nye miljøer (Forus/Sandnes/Klepp).

 


Kurset er ikke ment som en erstatning for delta på valpekurs, men som er supplement for å gjøre valpen enda bedre rustet for å møte verdenen. Kurset kan gjerne kombineres med valpekurs!


Familiemedlemmer er hjertelig velkommne og går gratis på vår kurs.

Sted: Stavanger-området
Pris: 950kr

 

Kursoppstart November

Knøttekurset går over 4 uker og er åpent for valper av alle raser mellom 2 til 4 mnd. Det blir 4 ukentlige sosialiseringssamlinger i ulike miljøer (1 time) i onssdager kl 18.00 – 19.00 i uke 47-50. Første kurskveld er 20. november og siste kurskveld er 11.desember

Kursoppstart Januar

Vi har satt opp to kurs i januar som går over 8 uker og vil starte med teori 13. januar (kl. 18.00 – ca. 21.30), privattimene blir satt opp i uke 4, og praksiskvelder vil gå mandager kl. 18.00-19.15 eller 19:30-20:45 fra uke 5 med unntak av høstferien i uke 9. Siste kurskveld er 9.mars.

Kursoppstart Mars

Knøttekurset går over 4 uker og er åpent for valper av alle raser mellom 2 til 4 mnd. Det blir 4 ukentlige sosialiseringssamlinger i ulike miljøer (1 time) i tirsdager kl 18.00 – 19.00 i uke 10-13. Første kurskveld er 3. mars og siste kurskveld er 24. mars

Kursoppstart Mars

Vi har satt opp ett kurs i mars som går over 8 uker og vil starte med teori 16. mars (kl. 18.00 – ca. 21.30), privattimene blir satt opp i uke 13, og praksiskvelder vil gå mandager kl. 18.00-19.15 fra uke 14 med unntak av påskeferien i uke 15. Siste kurskveld er 11.mai.

© 2023 by Pet Supplies. Proudly created with Wix.com