Innkallingskurs

Ønsker du super innkalling? Er du redd for å slippe hunden din løs? Da er dette kurset for deg! 

Samfunnet forventer mer og mer av oss hundeeiere, og vi er avhengige av å ha en hund som kommer på innkalling for å kunne slippe den løs. Enten den ser en katt, er på vei for å hilse på fremmede hunder eller mennesker så er vi ansvarlige for at hunden kommer på innkalling. 

Kurset går over 5 uker. Vi begynner med teori (uten hund) onsdag 29. april fra 18 – ca 21.00. Deltagelse på teorikvelden er obligatorisk. Praksiskveldene er onsdager kl. 18.00 – 19:30. Første praksiskveld blir 6.mai og siste kurskveld er 27.mai. I løpet av kurset vil vi gå igjennom stegene for å få en super innkalling, både i teori og praksis. Vi vil gradvis legge på forstyrrelser, som f.eks. møte med hund. Området vi er på vil variere.

 

På grunn av smittevern tiltak i forbindelse med korona vil teorien blir gjennomført online, og kurset deles opp i små grupper som har hver sin instruktør. Vi vil også ha fokus på å holde god avstand mellom deltakere og instruktør, og unngå bruk av felles utstyr. Disse tiltakene gjør det trygt å delta på kurs hos oss!
 

Så dersom du ønsker stressfrie turer der du vet at hunden din kommer på innkalling så er det bare å melde seg på!

Pris: 2000kr
Sted: Vil variere

 

 

© 2023 by Pet Supplies. Proudly created with Wix.com